Leren traden met het boek 'Trading kun je leren'

Leren traden met mijn boek: Traden kun je leren

Als trader heb ik inmiddels ruim 30 jaren aan ervaring en de laatste jaren heb ik die ervaring gedeeld met bijna 300 ervaren en minder ervaren traders die ik getraind heb op de driedaagse basiscursus en waarvan vele nog een zesmaands mentorship programma hebben gevolgd.

Ik weet dus heel goed dat trading geen hobby is, maar een serieus vak. Wie trading als een hobby ziet, krijgt het ook als hobby betaald. Dan kost het namelijk geld.

Hoe mijn boek jou als trader kan helpen

Om succesvol te leren traden, is het belangrijk om trading te benaderen als een beroep. Mijn boek Traden kun je leren laat u kennismaken met alle belangrijke aspecten van het beroep trader.

Ik neem u op een nuchtere manier mee in mijn trading wereld. Ik beschrijf trading zoals het in de dagelijkse praktijk aan toe gaat. Ik leg uit hoe ik handel en besteed ook ruime aandacht aan de psychologische aspecten van trading.

Het boek is met name bedoeld voor de minder ervaren en aanstaande trader die kennis wil maken met mijn trading methode en die goede richtlijnen zoekt. Echter, ook ervaren traders zullen zeker hun voordeel met het boek doen omdat ik ook ruime aandacht besteed aan het belangrijke concept van Price Action.

Onderwerpen die ik in mijn boek uitgebreid aan bod laat komen:

 • Waarom de meeste traders geld verliezen
 • Trading als mind game
 • Het belang van psychologie
 • Trendherkenning
 • Belangrijke koerspatronen
 • Het belang van steun en weerstand
 • Inleiding in de cyclustheorie
 • Money management
 • Het innemen van posities: Entry en Exit
 • Voorbeeld trades op de Dax en Nasdaq
 • Traden is een vak

Het paperback boek telt 130 bladzijden en is te bestellen voor €37,50 via Managementboek.nl:

 

Bestel via Managementboek.nl

Trading methode

Trading op basis van cycli, price action en trendanalyse in combinatie met indicatoren voor filtering.

LEES MEER

Trading cursus

Spreekt mijn bewezen trading methode je aan en wil je deze leren? Dit kan door intensieve online cursus te volgen.

LEES MEER

Vragen?

Heb je een vraag over de trading methode of de trading cursus? Stel gerust je vraag via het contactformulier.

NAAR CONTACT