Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 december 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In de Nasdaq heb ik een nieuwe long positie ingenomen rond de MA20 waarbij ik anticipeer op een uitbraak boven de vorige swing high uit de weekchart. Dax, Dow en AEX alleen trailen als je long zit.
  • Edelmetalen: De koersdoelzones zijn gehaald en we zien een zeer krachtige afwijzing. Dit betekent dat de strategie gaat veranderen. In de vlog leg ik uit hoe.
  • Bitcoin: Het koersdoel 40k+ is gehaald. Ik ga ervan uit dat de koers nog rond 47/48k kan testen en dat we dan een beperkte correctie kunnen zien. Ik de vlog laat ik ook even de zeer lange chart zien.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus