Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 maart 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Ik geloof dat de top van deze weekcyclus gezet is en in de vlog laat ik per markt zien waar je short kunt gaan voor een correctie van 4-7% neerwaarts binnen enkele weken.
  • Edelmetalen: Op de korte termijn kan Goud iets corrigeren, maar de uitbraak lijkt sterk genoeg dat we daarna de opwaartse beweging hervatten.
  • Bitcoin: Inmiddels heeft Bitcoin een nieuwe ATH bereikt. Don’t sell your Bitcoin!.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.