Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 11 december. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de markt lijkt alsnog wat lager te willen en in de dow heb ik daarvoor reeds een kleine short positie ingenomen. Nasdaq volgt indien de koers daalt onder de low van afgelopen donderdag.
  • Goud en zilver: ik zie voor de edelmetalen maximaal nog iets hogere koersen waarna een correctie volgt van enkele weken. Deze correctie biedt dan wel long kansen.
  • Bitcoin: het is belangrijk dat de koers volgende week hoger gaat anders zie ik snel weer nieuwe lows naderen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus