Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 11 februari 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De opwaartse trend is nog steeds intact maar let op, want de lucht wordt ijler en de kans op een weekcyclustop neemt vanaf nu toe.
  • Edelmetalen: Zolang goud boven de steunzone blijft, zie ik in de komende week goede kansen op een sterke opwaartse uitbraak.
  • Bitcoin: We hebben bevestiging dat de weekcyclusbodem gezet is. In de vlog geef ik mijn koersdoel voor dit jaar aan.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus