Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 11 september. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de visie van vorige week blijkt correct, want we zagen inderdaad een bodem en de beurzen lijken nu te herstellen. De vraag is: leidt dit tot een lagere top en uiteindelijk een test van de low van juni of gaan we per saldo toch hogere koersen zien. In de vlog leg ik uitgebreid uit waar je de komende week op moet letten.
  • Goud en zilver: het basis scenario voor zowel goud als zilver is nog steeds neerwaarts gericht. Toch bespreek ik ook een alternatief scenario en hoe we kunnen zien welke kant de markt uiteindelijk kiest.
  • Bitcoin: de krachtige stijging van afgelopen vrijdag (plus 10 procent) kwam voor mij als een verrassing. Ik bespreek ook hier het basis scenario, namelijk bearish, en de alternatieve variant. Tevens bespreek ik hoe je daar als lange termijn belegger op kunt inspelen als je van plan bent om Bitcoin voor de komende jaren te kopen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus