Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 12 maart. Highlights van deze week:

  • Aandelen: ‘Dramatische’ ontwikkelingen op de beurzen zorgen ervoor dat we ons bullish scenario van een mogelijke weekbodem moeten bijstellen. Dat geldt nu voor de Dow en de AEX en mogelijk op de korte termijn ook voor de Dax en de Nasdaq.
  • Edelmetalen: Goud lijkt een weekbodem gezet te hebben, voor zilver is er nog te weinig bevestiging.
  • Bitcoin: Voor de komende weken is het goed mogelijk dat de koers de zone tussen 18-19k test en daar willen we echt kopers in de markt zien komen omdat anders het scenario van een langere termijn bodemvorming gaat wankelen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus