Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 12 november 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Na een korte correctie (meestal zijwaarts) zijn de aandelen weer op weg naar hogere niveaus. Ik blijf op de korte en iets langere termijn (komende weken) bullish.
  • Edelmetalen: Goud kan de komende dagen nog eventueel een long situatie opleveren als de koers hier stijgt tot boven 1970. Zilver ziet er een stuk minder bullish uit en mogelijk zien we de komende week een lagere top die voor een short trade interessant is.
  • Bitcoin: Op de korte termijn kan de koers iets terug in niveau tot maximaal 32k, maar ik blijf bullish tot zeer bullish voor de komende tijd en zie een koers van 46k en hoger over enkele weken.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus