Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 13 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we zien in alle beurzen een dagcyclusbodem, gevolgd door een nieuwe opwaartse beweging. De Dax is de meest sterke beurs, de Nasdaq de minst sterke, maar die zou de komende tijd wellicht een inhaalslag kunnen maken. In principe is er nog wat ruimte opwaarts en per beurs bespreek ik de beste strategie voor de komende week.
  • Goud en zilver: de weekbodem en mogelijk zelfs de maandbodem is eindelijk gezet. Er lijkt dus de komende maanden opwaartse potentie aanwezig te zijn en voor beide edelmetalen bespreek ik hoe je als trader daarop kunt inspelen.
  • Bitcoin: het redelijk positieve beeld op de zeer korte termijn is met forse kracht afgebroken. Mijn bearish scenario is nog steeds intact en de al weken gestelde lagere koersdoelen worden nu afgewerkt. Ik houd rekening met een uiteindelijke daling tot onder 10k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus