Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 14 januari 2024 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In principe is de voorkeurpositie voor aandelen nog steeds long. In de vlog bespreek ik ook hoe je kunt zien of er op korte termijn topvorming zichtbaar gaat worden.
  • Edelmetalen: Goud ligt nog steeds op koers voor een mogelijke opwaartse uitbraakpoging. Voor zilver verwacht ik in principe voor de komende weken lagere koersen. In de vlog leg ik exact uit hoe hierop in te spelen.
  • Bitcoin: Het lijkt erop dat de weekcyclustop gezet is. Er zijn twee scenario’s, namelijk een trading range de komende weken met onderkant rond 40/41k of een wat grotere correctie tot 37k, maximaal 31k. Laatstgenoemde koersniveaus zijn weer prima niveaus om (bij) te kopen want het koersbeeld voor de langere termijn is nog steeds erg bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus