Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 14 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Voor de Dow en de AEX verwacht ik in principe nog iets meer correctie. De Nasdaq kan de volgende week zijn weerstand rond 16600 testen en dan even wat terugvallen. Dax is voor mij pas interessant na een verdere correctie of als de koers de trading range van de laatste 20 dagen met kracht uitneemt.
  • Edelmetalen: Goud en zilver zitten beide in correctiemodus en in de vlog leg ik uit tot hoever en hoe lang dat kan duren.
  • Bitcoin: De correctiefase van de weekcyclus is definitief gaande maar zolang de koers boven 24k blijft, is er weinig aan de hand.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus