Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 15 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de aandelenmarkten zijn conform verwachting afgelopen week gestegen en kunnen per saldo nog iets oplopen. We zitten echter inmiddels al ruim voorbij de helft van de weekcyclus en qua tijd zal deze stijging nu dichter en dichter tegen een top aanlopen.
  • Edelmetalen: ook hier nog volop stijgend momentum. Voor het goud zelfs tot een fase waarin de koers even iets te overbought lijkt te zijn. Ik wacht hier geduldig op een pullback (mean reversion).
  • Bitcoin: veel aandacht voor Bitcoin deze week omdat de koers met alle kracht boven 18.4k is gebroken en het koersbeeld daarmee verbetert.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus