Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 15 oktober 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: We hebben, behalve voor de Nasdaq, nog geen definitieve bevestiging van de weekbodem. Sterker nog, de Dax en AEX lijken op weg hun lows weer te testen. Ik bespreek in de vlog elke markt en hie je als trader daarop kunt inspelen.
  • Edelmetalen: Het herstel op de korte termijn was verwacht, maar niet de mate waarin dit gebeurde. Dit lijkt op impuls en een bodem van een hogere orde. Maar wat kun je ermee? In de vlog leg ik dat uit.
  • Bitcoin: Op de korte termijn is het beeld weer bearish en dat is typisch voor een trading range, waarin we steeds veranderende structuur zien.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus