Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 16 april. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Nasdaq lijkt al een nieuwe dagcyclusbodem gezet te hebben. Voor de Dow, Dax en AEX lijkt dat nog niet het geval en hier is de kans aanwezig dat we nog een beperkte correctie zien van enkele dagen. In de koersdoelzone, die ik per markt aangeef, ontstaan dan interessante long kansen.
  • Edelmetalen: Op de korte termijn lijkt een tijdelijke correctie in de edelmetalen het meest waarschijnlijk nu de koers flink boven de MA20 op dagbasis is gekomen. Ik bespreek voor Goud en zilver ook het langere termijn scenario,
  • Bitcoin: De koers is boven 30k gekomen en ik bespreek het scenario op de langere en de kortere termijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus