Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 16 juli 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De markt trekt even een streep door het scenario van correctie naar de weekbodem. In de vlog ga ik daar uitgebreid op in: hoe ga je ermee om en waar sta je nu?
  • Edelmetalen: Goud en zilver laten zeer waarschijnlijk nu een weekcyclusbodem zien.
  • Bitcoin: Op de zeer korte termijn is er wat aarzeling in de markt, maar zolang er geen vervolg komt, blijft het scenario bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus