Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 16 juni 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De tweedeling in de markten blijft aanhouden: Dow en Dax neutraal tot zwak en Naz en SP500 zeer sterk.
  • Bund en Olie: De Bund lijkt op weekbasis een belangrijke bodem te hebben gezet met koersdoel 138. Olie lijkt ook op weekbasis te bodemen. Voor beide markten wacht ik op een kleine pullback voor een mogelijke long trade.
  • Goud: Goud is een short onder de low van de afgelopen twee dagen. Het koersdoel ligt dan rond $80-100 lager.
  • Bitcoin: In de vlog bespreek ik uitgebreid de maandchart van Bitcoin.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.