Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 16 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de forse omkeerdag (donderdag) kreeg vrijdag geen vervolg en er is weer aardig wat stijging verloren gegaan. Ik blijf er vooralsnog bij dat dit de laatste dagcyclus is van de lopende weekcyclus en we in de komende twee weken nog aardig lagere koersen mogen verwachten. Dit scenario moeten we ter discussie stellen als de koers van de beurzen duidelijk uitbreekt boven de high van afgelopen donderdag of vrijdag (de high van vorige week).
  • Goud en zilver: de edelmetalen laten geen vervolg zien op een eerdere poging om een wat meer duurzame bodem te vormen. Voor beide markten zien we kracht naar beneden en verwacht ik in principe in de komende weken lagere koersniveaus.
  • Bitcoin: geen grote veranderingen. Ik verwacht in de komende weken nog steeds een koers (ruim) onder 17k. Deze week zag we even wat volatiliteit maar deze bleef keurig in de bandbreedte tussen 18-20k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus