Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 17 december. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de aandelenbeurzen hebben deze week een duidelijk signaal gegeven om lager te willen waarbij de Nasdaq de meest zwakke beurs is. Ik verwacht de komende weken lagere niveaus tot aan medio februari/maart 2023.
  • Goud en zilver: de edelmetalen leggen een pauze in. Voor zilver kan de correctie wat langer duren omdat hier m.i. de top van de weekcyclus gezet is.
  • Bitcoin: we zagen een forse daling de laatste dagen en ik verwacht, conform het al weken gestelde scenario, dat we in de komende weken flink lagere koersen zien.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus