Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 17 december 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De aandelenbeurzen hebben ook deze week hun winsten verder uitgebouwd. Nieuwe longposities (vorige week was de Nasdaq interessant) zijn op deze standen minder interessant. Trail bestaande longs.
  • Edelmetalen: Goud en zilver hebben een dagcyclusbodem gezet en nu is het zaak om op te letten of we na 3-8 bars een lagere cyclustop zien die we kunnen shorten.
  • Bitcoin: We zagen even een kleine correctie maar dat is nog niet verontrustend. Wellicht dat er op de hele korte termijn een correctie mogelijk is, blijf ik onverminderd bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus