Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 17 september 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de US beurzen sloten vrijdag fors in mineur af waardoor de price action suggereert dat we de komende 5-10 dagen nog wel eens wat meer correctie tegemoet kunnen zien. Ook historisch past dat: de laatste twee weken van september zijn de meest bearish van het hele jaar.
  • Edelmetalen: Vooralsnog zien we geen reden het bearish beeld aan te passen.
  • Bitcoin: We zien dat de 25k grens zeer belangrijk is en dat hier wel degelijk kopers in de markt komen. Op de korte termijn is het daarom belangrijk dat er nu opwaarts momentum ontstaat. Blijft dat uit, dan is het zeer waarschijnlijk dat de koers alsnog hieronder daalt, richting de lage 20k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus