Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 18 februari 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Er tekent zich in toenemende mate distributie af (topvorming weekcyclus) en in de vlog leg ik uit hoe je concreet kunt inspelen op de mogelijke top.
  • Edelmetalen: Zolang goud boven de steunzone blijft, zie ik in de komende week goede kansen op een sterke opwaartse uitbraak. Zilver ontwikkelt zich meer bullish dan gedacht en in de komende weken kan de koers 10-15% stijgen, mits de high van de afgelopen week als bevestiging van de weekcyclusbodem wordt gebroken.
  • Bitcoin: De huidige weekcyclus telt pas 3 weken, dus nog volop tijd en potentie voor hogere koersen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus