Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 19 maart. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Alle beurzen hebben nieuwe lows gezet en alleen de Nasdaq lijkt nu echt de weekbodem gezet te hebben. De overige, Dow, Dax en AEX, lijken nog een week, wellicht twee nodig te hebben om op wat lagere niveaus te bodemen.
  • Edelmetalen: Ook zilver bevestigt nu de weekcyclusbodem. Ik maak in de vlog ook een vergelijking op de lange termijn tussen beide edelmetalen.
  • Bitcoin: De koers breekt uit boven 25k en lijkt nu eindelijk het bodempatroon af te ronden.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus