Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 2 december 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Nasdaq voldeed aan de verwachting van een kleine consolidatie, terwijl Dow, Dax en AEX flink doorstomen. In de vlog leg ik uit waarom dit zeer uitzonderlijk is en waarom je beslist NIET tegen de markt in moet gaan.
  • Edelmetalen: De koersdoelen op de korte termijn zijn gehaald. Ik verwacht nog iets meer opwaartse potentie voordat we tijdelijk een top kunnen zetten.
  • Bitcoin: Zolang de koers boven 35k blijft, verandert er niets aan mijn zeer bullish visie op Bitcoin. Koersdoel 40k+ dit jaar nog.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus