Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 2 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: ik verwacht deze week een tijdelijke bodem in de markt (dagcyclusbodem), gevolgd door een herstel van 3-8 dagen. Dit herstel leidt tot een lagere top (rond de MA20) en dan een volgende daling onder de lows van deze week.
  • Goud en zilver: Goud heeft een eerste herstel laten zien maar wordt m.i. pas boven $1700 interessant. Zilver lijkt een eerste hogere bodem gezet te hebben en in de vlog leg ik uit dat een kleine longpositie hier interessant kan zijn.
  • Bitcoin: geen grote veranderingen. Ik verwacht in de komende weken nog steeds een koers (ruim) onder 17k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus