Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 20 augustus 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De correctie is in volle gang, de eindfase van de weekcyclus. Ik verwacht een korte opleving, gevolgd door een laatste daling tot lagere lows.
  • Edelmetalen: De hogere bodem, waarna we op zoek waren, werd nooit bevestigd. Inmiddels is de marktstructuur in de edelmetalen duidelijk bearish.
  • Bitcoin: De daling onder het kritieke niveau (diverse keren in de vlog vermeld) heeft ervoor gezorgd dat de middellange termijn visie niet langer bullish is. In de vlog leg ik uit waarom en hoe je daarop kunt inspelen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus