Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 20 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: ik probeer volgende week een short positie in te nemen als er aan twee voorwaarden wordt voldaan, namelijk dat de beurzen nog iets verder oplopen tot hun weerstandszones en dat de koers dan in die zone een duidelijke ommekeer laat zien. Een dergelijke short is is vooral gericht op een relatief korte pullback, dus vooralsnog geen test van de ultieme lows.
  • Goud en zilver: Goud en zilver kan nog iets verder in koers corrigeren en als we dan op weekbasis een hogere bodem zien, is een eerste swing long trade interessant.
  • Bitcoin: we zien contractie op dagbasis. De bewegingen worden steeds kleiner en ik ga ervan uit dat we op de korte termijn een nieuwe expansiefase zien, neerwaarts wel te verstaan.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus