Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 21 april 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Alle markten hebben inmiddels short signalen gegeven en ook hun eerste koersdoel bereikt. In de vlog bespreek ik de scenario’s voor de komende weken.
  • Bund en Olie: Voor de Bund ben ik bearish met koersdoel 128. Olie ook bearish, namelijk top in de weekcyclus met koersdoel $76.
  • Goud: Ietwat tegen mijn verwachting in blijft goud op een hoog niveau liggen zonder iets te corrigeren.
  • Bitcoin: Marktstructuur is erg bullish. In de blog bespreek ik de kritieke niveaus voor de komende weken.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.