Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 21 januari 2024 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Nasdaq is weer keurig boven de vorige highs uitgebroken en de Dow lijkt volgende week te volgen. Voor de komende weken zie ik nog steeds hogere koersen in het verschiet.
  • Edelmetalen: Voor Goud worden de komende weken interessant omdat we nu in de laatste fase van de weekcyclus zitten. Zilver ligt er zwak bij en ik zie binnen enkele weken een koers rond $20.
  • Bitcoin: Inmiddels test de koers 41k en onder dat niveau is 36k en zelfs 32k haalbaar. Dit is echter naar verwachting slechts een tijdelijke onderbreking van het bullish beeld op de langere termijn, waarbij ik voor deze maandcyclus nog steeds 100k+ zie.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus