Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 22 oktober 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Alle markten zien er bearish en uit en afhankelijk van het scenario ligt er nog twee tot vijf procent ruimte voor een daling. In de vlog bespreek ik waar we mogelijk qua tijd een bodem mogen verwachten.
  • Edelmetalen: Het lijkt op een nieuwe weekbodem, maar de grotere structuur maakt nieuwe posities op de langere termijn niet erg interessant. Ik wil graag op de korte termijn een correctie zien, die dan een mogelijke long entry met een lager risico oplevert.
  • Bitcoin: Op de korte termijn wisselt het koersbeeld steeds van richting en dat is normaal in een trading range. Daarom laat ik in deze vlog weer een het grote plaatje zien op maandbasis en de conclusie daarvan kan wellicht verrassend zijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus