Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 23 april. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De beurzen zitten nog steeds in een correctiemodus, hoewel de ondertoon zeker bullish is. In principe ligt het voor de hand dat we deze week de dagcyclusbodem zetten (behalve de Nasdaq, die deze al gezet heeft) en de koersen dan weer opwaarts bewegen.
  • Edelmetalen: De koers van de edelmetalen bevindt zich in de correctiefase naar de mid cycle low van de weekcyclus.
  • Bitcoin: De top van de weekcyclus lijkt gezet met een koersdoelzone rond 25k of iets lager.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus