Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 23 juni 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In deze vlog maak ik een uitgebreide cyclusanalyse van de SP500.
  • Bund en Olie: De Bund lijkt een belangrijke bodem op weekbasis gemaakt te hebben maar voor een long positie wacht ik nog op iets meer pullback. Crude is op de middellange termijn niet echt interessant omdat de koers exact halverwege een brede trading range beweegt.
  • Goud: In de vlog leg ik uit waarom ik vrijdag een short trade op Goud heb ingenomen.
  • Bitcoin: De koers van Bitcoin bevindt zich nog steeds in de resetfase en kan eventueel nog een keer onder de 60k uitkomen op de kortere termijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.