Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 24 maart 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Markten blijven sterk. Ik laat in de vlog diverse cycli zien die heel laat toppen en leg uit waar voor de komende week de niveaus liggen.
  • Bund: Een koers boven 134 is nodig voor een koopsignaal op de lange termijn met koersdoel >150.
  • Goud: Geen grote afwijkingen ten opzichte van vorige week: de koers bevindt zich nog in de correctiefase maar vooralsnog is er niets dat duidt dat de koers na deze pullback niet gewoon nieuwe highs zal maken.
  • Bitcoin: Ook Bitcoin bevindt zich in de correctiefase. Deze kan wellicht nog een week of twee duren maar ook hier is er geen aanleiding om te veronderstellen dat een grotere top in de maak is.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.