Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 24 september 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we kregen inderdaad de daling zoals in de vorige vlog aangegeven. In deze vlog ga ik uitgebreid in wat voor consequenties deze daling heeft voor de langere termijn. Nadert nu een bear market?
  • Edelmetalen: Vooralsnog zien we geen reden het bearish beeld aan te passen.
  • Bitcoin: Nog steeds is de ondertoon bearish met een grotere kans op een daling onder 25k. In de vlog leg ik uit waarop je moet letten op de kortere termijn wil dit beeld positiever worden.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus