Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 25 februari 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De weekcyclus begint heel volwassen te worden maar de indices geven nog geen signalen van bevestigde topvorming. In de vlog leg ik weer uit waarop je moet letten.
  • Edelmetalen: Goud en zilver lijken de weekcyclusboden te zetten en in de vlog leg ik uit welk niveau die bodem bevestigd en wat je dan kunt doen.
  • Bitcoin: Mogelijk dat Bitcoin hier alweer een nieuwe dagcyclus zet, gevolgd door een beweging richting 60k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus