Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 25 september. Highlights van deze week:

    • Aandelen: conform het scenario zagen we een beperkt herstel tot aan de FOMC meeting, gevolgd door lagere koersen. De juni lows zijn reeds getest of bijna getest en in de vlog bespreek ik het verdere scenario o de hele korte termijn tot aan de komende vier tot zes weken.
    • Goud en zilver: goud was wederom zwak en als we hier op een mogelijk koopniveau zitten, dan is het belangrijk dat de koers eerst de $1700 overstijgt. Voor zilver geldt dat de bullish variant enkel dan geldig is als de koers in de komende twee weken een duidelijk eerste hogere bodem neerzet en niet wederom de vorige lows breekt.
    • Bitcoin: geen grote bewegingen deze week. Ik verwacht aanhoudende druk onder 23k en in de komende weken lagere koersen tot mogelijk onder 10k.
    • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
    • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus