Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 26 november 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Geen noemenswaardige wijziging van mijn verwachting. Op de hele korte termijn zie ik de markt iets consolideren waarna een nieuwe opwaartse beweging wordt hervat. Voor de komende drie maanden blijf ik daarom per saldo zeer bullish op aandelen.
  • Edelmetalen: Ik ben redelijk bullish op de edelmetalen, hoewel voor met name zilver long posities wel beperkt zijn tot de wat kortere termijn.
  • Bitcoin: In de vlog leg ik uit waarom ik voor de komende weken en maanden uitermate bullish ben op Bitcoin. Het enige risico dat ik zie, is een beperkte correctie op de korte termijn tot maximaal 32k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus