Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 27 augustus 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Het scenario van een herstel begin vorige week en dan een hervatting van de daling is uitgekomen. Volgende week zouden we dan normaal gesproken nieuwe lows moeten zien. In de vlog geef ik ook exact aan waar je ook op moet letten, wil het bearish scenario intact blijven.
  • Edelmetalen: Normaal gesproken is de opleving van de koers van afgelopen week tijdelijk en zien we spoedig weer een test van de vorige lows.
  • Bitcoin: Het niveau rond 24,5-25k is nu cruciaal voor de middellange termijn. Onder dat niveau verschuift de hele structuur naar bearish en zijn beduidend lagere niveaus niet langer uitgesloten.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus