Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 27 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het scenario van vorige week staat nog overeind, namelijk als we begin deze week een duidelijk neerwaartse koersomkeer zien, dan is dat voor mij een short met als koersdoel een daling van ongeveer 5 procent de komende twee weken. Dit moet dan de mid cycle low van de week opleveren.
  • Goud en zilver: ik verwacht voor beide edelmetalen dat de correctie nog iets doorzet en we dan mogelijk in de komende twee weken een long trade kunnen aangaan.
  • Bitcoin: op de korte termijn is het zeer bearish beeld iets minder negatief maar zolang de koers niet boven 18k uitbreekt blijf ik bij een daling onder de 15k en uiteindelijk 10k in de komende weken.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus