Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 april 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In de Dow zit ik beperkt long en voor de overige markten bespreek ik hoe je kunt zien of de weekbodem gezet is en hoe je daarop kunt handelen.
  • Bund en Olie: Voor de Bund ben ik bearish met koersdoel 128. Olie ook bearish, namelijk top in de weekcyclus met koersdoel $76. Hier wacht ik nu voor een shortpositie op een lagere top in de dagchart.
  • Goud: Goud lijkt nu de mid cycle low van de weekcyclus te zetten.
  • Bitcoin: Marktstructuur is nog steeds erg bullish want we zien contractie in een oplopende markt. Koersdoel dit jaar is voor mij nog steeds 100k+.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.