Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 januari 2024 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Ik zie nog steeds hogere koersen in de komende weken nu de indices weer keurig nieuwe highs hebben gezet om daar dicht in de buurt zitten. In de vlog leg ik ook uit onder welke omstandigheden we meer bearish moeten worden.
  • Edelmetalen: Goud blijft goed consolideren en zolang we op weekslotbasis boven $2000 blijven zie ik op de middellange termijn nieuwe ATH’s in het verschiet.
  • Bitcoin: Indien de koers op weekslotbasis boven de high van deze week kan sluiten lijkt de nieuwe weekcyclusbodem gezet.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus