Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Dow vormt mogelijk hier de mid cycle low van de weekcyclus. Voor de Nasdaq ligt alweer de volgende zone in het verschiet als weerstand. Dax neutraal en AEX kan de komende weken richting 800 gaan als de koers deze week uitbreekt.
  • Edelmetalen: De correctiemodus in de edelmetalen is nog in volle gang. Ik verwacht hier mogelijk een opleving maar die zal leiden tot een lagere top.
  • Bitcoin: We zien een nette correctie en bij een uitbraak boven het niveau dat ik in de vlog beschrijf lijkt een nieuwe weekcyclus in gang gezet.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus