Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 29 maart 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De trend is nog steeds onverminderd sterk, vooral de Dax is echt een outperformer. Vooralsnog dus gewoon de trend volgen en in de vlog laat ik een goede truc zien hoe je als trader daarbij een dynamisch voortschrijdend gemiddelde kunt gebruiken.
  • Bund: Een koers boven 134 is nodig voor een koopsignaal op de lange termijn met koersdoel >150.
  • Goud: De korte correctiefase is afgelopen en nieuwe highs zijn alweer gezet. Ik verwacht over enkele weken de mid cycle low en dat is mogelijk een goed niveau voor nieuwe longposities.
  • Bitcoin: Bitcoin consolideert op hoog niveau. Ik verwacht in principe spoedig nieuwe highs.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.