Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 3 september 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In de vlog geef ik aan waarom het belangrijk is om altijd met twee scenario’s te werken en hoe we dat visueel makkelijker kunnen maken. Met name bij de Nasdaq lijkt het zeer waarschijnlijk dat de nieuwe weekcyclusbodem gezet is.
  • Edelmetalen: Zowel voor goud als voor zilver zouden we rond het huidige niveau een nieuwe daling moeten zien, wil de dalende trend intact blijven.
  • Bitcoin: Het falen van de korte, maar hevige koersopleving van de afgelopen week doet sterk vermoeden dat Bitcoin op korte termijn onder 25k zal dalen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus