Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 30 juni 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Als het goed is hebben de komende twee weken een wat meer bearish karakter en in de vlog leg ik per markt uit op welke niveaus je eventueel short kunt gaan.
  • Bund en Olie: De Bund heeft nu een ‘make of break’ niveau bereikt en in de vlog leg ik uit waarom. Voor Crude verwacht ik op de korte termijn een correctie naar de dagcyclusbodem waarna we voor een kort swing long positie uit kunnen kijken.
  • Goud: Ik de vlog leg ik uit hoe je op een short in Goud kunt anticiperen.
  • Bitcoin: Voor Bitcoin verwacht ik dat de koers de komende weken nog eens onder 56k zal dalen waar we een scherp herstel zien en de mogelijke weekcyclusbodem.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.