Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 30 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we mogen stellen dat de aandelenbeurzen een weekcyclusbodem gezet hebben. Niet elke markt is even sterk en dus verschilt de strategie een beetje van markt tot markt. Ik bespreek in de vlog wat voor de Dow, Nasdaq, Russel en Dax mijn visie is en hoe ik daarop inspeel.
  • Goud en zilver: het bearish scenario is nog steeds intact en ik verwacht lagere niveaus.
  • Bitcoin: op de korte termijn is enige verlichting gaande maar de weekchart oogt nog steeds bearish. Ik bespreek een strategie hoe je op een mogelijke bodem kunt inspelen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus