Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 4 september. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de daling van vrijdagavond kwam als een flinke verrassing, maar desondanks ga ik ervan uit dat de aandelenbeurzen volgende week een tijdelijke bodem kunnen zetten, gevolgd door een aarzelend herstel. Dit herstel leidt tot een lagere top die we dan kunnen shorten met als koersdoel de juni lows en lager.
  • Goud en zilver: geen verandering in de visie. De edelmetalen blijven zwak en ik zie de komende weken een verdere zwakte waarbij ook Goud een lagere weekbodem zal zetten.
  • Bitcoin: deze week bleef de koers erg rustig en de visie van vorige week (op korte termijn bearish) is dus niet gewijzigd.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus