Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 augustus 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Er tekent zich nu mogelijk toch een wat belangrijkere top af. De Nasdaq is al gedraaid naar short, de overige beurzen nog niet. In de vlog bespreek ik de niveaus en hoe we de komende weken daarop kunnen inspelen.
  • Edelmetalen: Een hogere bodem lijkt in zicht maar we zien wel dat de meest recente koerscorrectie aardig wat opwaartse impuls ongedaan gemaakt heeft. In de vlog bespreek ik wat de gevolgen hiervan kunnen zijn.
  • Bitcoin: Op de middellange termijn nog steeds bullish, op de korte termijn is een koerscorrectie tot 28k of iets lager best mogelijk.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus