Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 februari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Dow heeft niet veel gedaan deze week, de andere beurzen konden nog wat winst boeken. Voor de Dow heb ik een niveau voor een kleine short trade. Voor de Nasdaq en Dax zie ik deze niveaus thans nog niet. We zitten in de eindfase van de weekcyclus, maar de markten zijn nog zeer sterk. Voorzichtig dus als je tegen de trend in gaat traden.
  • Edelmetalen: Ik blijf in de edelmetalen wachten op ‘mean reversion’. Eventuele shorts zijn tegen de trend in en enkel voor meer ervaren traders interessant.
  • Bitcoin: Voor de komende weken verwacht ik een tijdelijke dip van de koers naar de mid cycle low van de weekcyclus en dan mogelijk een uitbraak boven 25k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus