Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 maart. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het lijkt erop dat we afgelopen woensdag de bodem van de weekcyclus gezien hebben. Vrijdag gaf ons voor alle markten in principe de price action die nodig is om dat te bevestigen. Ik leg ik de vlog uit in welke markten ik een positie heb ingenomen en waarom en waarom ik in de andere markten geen positie heb lopen. Ook leg ik uit waar de koersdoelen liggen.
  • Edelmetalen: Goud lijkt een weekbodem gezet te hebben, voor zilver is er nog te weinig bevestiging.
  • Bitcoin: Op de lange termijn ben ik bullish voor Bitcoin. Voor de komende weken dient de koers boven 20500 te blijven en uiteindelijk boven 25k uit te breken om nieuw opwaarts momentum te krijgen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus