Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we zien een korte pauze in de markt. De Dow en Russel zijn interessant voor mogelijke long posities deze week, de Nasdaq niet omdat deze markt relatief veel zwakker is. Uiteindelijk zie ik nog lagere niveaus in de komende maanden.
  • Goud en zilver: afgelopen vrijdag was een sterke dag en het moet de komende week blijken of we hier een voortzetting krijgen.
  • Bitcoin: op de korte termijn zien we een opwaartse trend ontstaan. Op de middellange termijn is dat nog niet het geval. Ik bespreek hoe je hiermee om kunt gaan.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus